The Roaring Twenties Is Back!

Velkommen til fest! 22. april inviterer jeg venner, familie og utvalgte gjester til releaseparty for mine to siste instrumentbygg, nemlig archtop Gibson-kopien L5CES og Goldfinger "My Little Rocker" + feiring av mine 60 første ;-)
På denne siden utfylles invitasjonen, forhåpentligvis med alt du måtte lure på!
Dessuten; siste nytt helt frem til festkvelden. Jeg gleder meg til å feire med DEG!
(Teksten fortsetter under bildet!)
Hvor?
I festlokalene på Søsterhjemmet, Ullevål sykehus. Bygg 2, inngang A, midtpartiet > se kart nederst på siden. Litt loslitt, men aristokratisk og romslig det er, og mang en fest har gått av stabelen her. Minnestunder og bryllup, kontrastene er upåklagelige.
Kort om stil
Jeg skriver glam og rock'n roll, for her er det lov "å ta den helt ut" hvis du har lyst! Hvis ikke, smoking og kjole er sobert, da. Og bryr du deg ikke om noe av dette så kom som du vil - det er deg som er viktigst!
Hvem?
Tja, si det! Vi blir en stor gjeng, og på gjestelisten står familie, venner, matklubben vår (Ail & Boeuf med partnere (ja - dere er også mine venner, seff!)), kolleger fra kommunikasjon på OUS og noen klyper eksklusivt utvalgte gjester med en relasjon til min hobby som instrumentbygger.
Kan jeg be med en venn?
Det kan hende, og det er kanskje også veldig hyggelig!? Men det er litt snakk om økonomi for min del også, samt hvor mange vi blir til slutt. Så svaret er; det er lov å spørre!!
Bidrag?
Like hyggelig som gaver og slikt er en liten sang, et bidrag til et kulturelt innslag, en matrett eller en kake. Gi oss et hint eller spør om det er noe på gang!
Mat og drikke
Takket være mine gode venner i Ail & Boeuf skal vi sørge for at du får noe å spise! Siden vi er ganske mange blir det neppe noe historisk etegilde, men vi skal gjøre så godt vi kan! Hvis du har lyst til å bidra med noe er det veldig hyggelig, men ikke forventet.

Alkoholholdig drikke må jeg kjøpe gjennom utleier (ISS Facility Services) og jeg spanderer med glede et adekvat volum øl og vin til mine inviterte gjester. Utover dette er det anledning til selv å kjøpe påfyll fra restaurantør.
Let's dance!
Etter maten drar Club Roulotte igang med den beste djangomusikk og har lovet oss gode rytmer! Og når bandet pakker sammen kjører vi på den siste timen med musikk fra boks: Spotify #Release60
... og ellers?
Hører gjerne ifra deg om du kan og vil komme! På invitasjonen står det "RSVP". Det er fransk og betyr "Répondez, s'il vous plaît" - eller på dølsk "svar utbedes". Siden jeg bare inviterer folk fra møblerte hjem valgte vi selvfølgelig formulering på et sivilisert kultursprog.
Frist? Vanskelig spørsmål, men så fort du har bestemt deg er bra.

Festen slutter 23:30 av hensyn til utleiereglene. Nachspiel annetsteds er lov :-)
Kontakt:
Anders: 92804166 / anders@violi.no  -  Hilde: 45428660
Back to Top